Skip to main content

Spaceway helps Bodywise wise up to wasted space with a bespoke racking installation

Case studies

May 2014

By Charlie Jeary
Director, Owner - Winchester, Hampshire

Charlie Jeary

Spaceway has sailed over to the Isle of Wight to work closely with Bodywise in a design and build project for its office and production facility.

Due to the company’s continual improvement program, Bodywise wanted to work with a company that could help in designing and building a new storage system for its goods out pallets, and also create a modern new rest room.

The project involved the installation of a bespoke push back racking system that gave Bodywise the capacity to store all its current pallets, and allow for growth with a total capacity of 98 pallet positions. Following that, Spaceway installed the rest room with a very modern feel using full height glass partitioning including Bodywise’s logo, as well as a new kitchen, timber effect flooring and LED lighting and electrics.